Klanten beoordeling 2016

many 3d humans with empty chat bubbles

T.Heslinga

T.Heslinga Bergen Op Zoom

28-12-2016 Bij ons thuis alle elektra voor de keuken aangelegd, oude elektra verwijderd en de meterkast vernieuwd/uitgebreid. Communicatie verliep goed en hij werkt vakkundig. Wat een pluspunt is, is dat Patrick erg goed meedenkt aan oplossingen ​en flexibel is. Voor evt. volgende karweitjes weet ik hem te vinden en zou ik hem dus aan raden. ​

Dhr. Eelsing

Dhr. Eelsing Heinkenszand

26-10-16 Een extra stopcontact in meterkast. Zeer goed!!

Dhr. ten Hout

Dhr. ten Hout Klaaswaal

23-10-2016 Aanpassing groepenkast. Duurde even voor hij kwam, maar heeft dan ook uitstekend werk geleverd. Ruimde ook voor zover als nodig was zijn afval en vuil op en uiteindelijk zat er een goed ogende, d.w.z strak naar de kast lopende bedrading met als laatste duidelijke uitleg welke groep waar zijn functie had. Mocht ik nogmaals iets dergelijks voorhanden hebben dan zal ik zeker Patrick bellen of aanbevelen.

Mevr. Koppenol

Mevr. Koppenol Tilburg

17-09-2016 Aanleg buitenstopcontact. Fijne samenwerking en goede prijs-kwaliteitverhouding. Alles netjes aangelegd. Blij mee!

Mevr. van Baren

Mevr. van Baren Rotterdam

17-08-2016 Stopcontacten verplaatsen keuken & badkamer. Goed werk uitgevoerd!

Dhr. Peters

Dhr. Peters Breda

10-08-2016 Twee extra groepen plaatsen in schakelkast. Patrick heeft de opdracht voor plaatsen 2 groepen en aardlekschakelaar prima uitgevoerd.

Mevr. van M

Mevr. van M Rotterdam

25-07-16 Nalopen elektra en netjes maken stopcontacten. Patrick heeft supernetjes werk afgeleverd!

Dhr. Verspaget

Dhr. Verspaget Veldhoven

18-07-16 Aanleggen stopcontact in meterkast. De heer Boden heeft voor mij naar volle tevredenheid een stopcontact in de meterkast geplaatst. Hij heeft goed meegedacht over de juiste plek zodat er niet in de stoppenkast geboord hoefde te worden.

Anoniem

Anoniem

13-07-16 Ophangen van 2 lampen boven eettafel. Snelle reactie, binnen dag na het aanbieden van de klus, was het al gedaan.

Jan Willem Jochems

Jan Willem Jochems

12-07-16 Elektra in gehele woning vervangen/ verplaatsen. en nieuwe meterkast… Een afspraak is bij Patrick zo gemaakt door zijn Flexibiliteit. Tijdens zijn werkzaamheden heeft hij er voor gezorgd dat alles naar wens werd geïnstalleerd en weer helemaal voldoet aan de huidige eisen.

Mevr. Mijsje

Mevr. Mijsje

11-07-16 Schakelaar verplaatsen. Patrick heeft mijn toch best lastige klus netjes opgelost. Hij heeft goed gekeken voordat hij aan de slag ging en de klus was binnen de vooraf aangegeven tijd afgerond.

Dhr. van Wattum

Dhr. van Wattum Eindhoven

09-07-16 SPOEDKLUS: Groepenkast vervangen + 3 extra groepen aanleggen. Patrick is een goede professionele vakman met kennis van zaken. Hij is flexibel en heeft een goede prijs. Vooral het meedenken aan oplossingen en het schakelen met andere klussers verliep erg soepel.