Klanten beoordeling 2017

R. Glazer

R. Glazer Bergen Op Zoom

2-10-2017 Zeer goede ervaring met Patrick, communicatie was goed, snelle reactie terug. Denkt met je mee, werkt netjes. Patrick is een aanrader

R. Lucassen

R. Lucassen Hoeven

13-09-2017 Wij hebben Patrick ervaren als een ervaren, meedenkende ondernemer. Komt zijn afspraken na en was snel beschikbaar.

Rob van Kempen

Rob van Kempen Breda

23-05-2017 Patrick heeft ons geweldig geholpen met het vervangen en uitbreiden van de meterkast. Dit heeft hij secuur en kundig gedaan. Kabels zijn netjes vastgezet en van iedere groep is genoteerd waar deze bij hoort. Verder heeft hij in ons huis een flink aantal contactdozen er bij gemaakt, bedrading vernieuwd en lichtpunten aangebracht. Dit heeft hij samen met zijn collega netjes, volgens afspraak & planning gerealiseerd. Communicatie verliep prima. Hij is flexibel, staat je netjes en klantgericht te woord en reageert vlot via Whatsapp. Heel vriendelijk en denkt met je mee. Patrick heeft al het vrijkomende puin en afval opgeruimd in zakken. Enig verbeterpuntje is het reduceren van stofproductie door deze direct af te zuigen bij de bron. Dank voor je inzet Patrick!

Bart Schillemans

Bart Schillemans Roosendaal

14-05-2017 Snel geregeld. Goed uitgevoerd. Soepel in de communicatie!

Dhr. van Gils

Dhr. van Gils Breda

06-02-2017 Het was een fijne ervaring om samen te werken met Boden-Events. Wij hebben een nieuwe stoppenkast laten plaatsen en installeren. Hij heeft alles netjes opgeschreven en opnieuw ingedeeld op welke groep wat zit. Goede service en fijn contact. Netjes op tijd en komt afspraken na. Bedankt!

Anoniem

Anoniem

7-01-2017 Patrick reageerde snel op onze electriciteitsklus op werkspot en heeft vervolgens de klus vakkundig uitgevoerd. Een aanrader!